Voor praktische informatie over de groep, klik hier.

08-10-2019
Bezoek Bioscoop

Op de ABS wordt een gevarieerd cultuur aanbod geboden. We zijn vandaag met de leerlingen van de groepen 7 naar de bioscoop geweest en keken naar de film Wallay.

Wallay is een prachtig verhaal over familie, identiteit, je eigen plek vinden, cultuur en een jonge dappere jongen die naar de andere kant van de oceaan moet reizen om een deel van zichzelf te vinden. De film snijdt serieuze thema’s aan maar houdt steeds een optimistische ondertoon. Voor meer info:
Cinema Middelburg

 25-10-2019
Bezoek watersnoodmuseum

 Stelopdracht Shivany (7C)

Watersnoodmuseum

Het was bijzonder,heel leuk en leerzaam..
We bezochten alle vier de caisson´s.
In het begin gingen we een film kijken die heette Klaartje. Hij ging over een meisje en Koen haar broertje en Henk de beste vriend van Koen.

Caisson 1 heet het Caisson van feiten.

In Caisson 3 mochten we een Deens geschenkhuis in met oude dingen zoals een oude thee koker van vroeger en een oude badkamer en slaapkamers.

En in Caisson 4 kregen we een verhaal over Teun uit Goes. Hij was 3 dagen oud toen de ramp gebeurde en baby´s kunnen niet tegen de kou en kunnen dan sterven dus zijn ouders wikkelden hem in een deken en deden hem in een rieten mand met gaatjes en die mand staat daar en we keken nog een film en die heette het water blijft komen.

Door: Shivany van der sloot   

 

 

 

 

 

ABS Middelburg

Adres:
Zuidsingel 17
4331 RR Middelburg

Telefoon:
0118-613508

Mail
info@absmiddelburg.nl

Neem contact op!
Onze kernwaarden

Puur

Passie

Persoonlijk

Prestatie

Plezier