Groep 6

Groep 6 2018-03-06T14:35:15+00:00

Schooljaar 2017-2018

Voor praktische informatie over de groep, klik hier.

Groep 6c naar de schooltuintjes!

Het schooljaar is weer gestart en naast alle inspirerende lessen in de klassen gaan we er ook geregeld op uit om buiten de schooldeuren te leren. Deze keer ging groep 6c (weer) naar de schooltuintjes. Lees hieronder het verslag, geschreven door leerling Polly.

De laatste dag van de schooltuintjes was erg leuk.

Eerst gingen we naar speelhof Hogerzael lopen hartstikke leuk! Want je kan natuurlijk met je vrienden kletsen. Anders als je dat niet wil doen is het ook gewoon een leuk wandelingetje.

Daarna toen we er waren gingen we in de kas/café en waren er vers geoogste courgettes die wij hadden geplant. Toen gaven ze ons (scherpe) mesjes om de courgettes mee te snijden en toen je klaar was mocht je ui snijden. Toen iedereen klaar was ging alles in de soep en gingen we naar onze tuintjes om het onkruid weg te trekken. Er waren moeders, vaders, opa´s en oma´s die vrijwillig mee hielpen om de kinderen in hun groepjes te helpen.

Uiteindelijk gingen een paar kinderen hun tuintje omspitten en toen was het klaar.

Iedereen ging terug naar de kas en de soep was klaar! We mochten allemaal een kopje (ik zelf had er twee) maar oké in ieder geval was het echt vet lekker ik heb twee keer thuis geprobeerd om het te maken maar het was niet hetzelfde! Maar goed schooltuintjes waren super leuk.

ABS Middelburg

Adres:
Zuidsingel 17
4331 RR Middelburg

Telefoon:
0118-613508

Mail
info@absmiddelburg.nl

Neem contact op!
Onze kernwaarden

Puur

Passie

Persoonlijk

Prestatie

Plezier