Groep 3

Groep 3 2018-03-06T14:35:16+00:00

Sinterklaasfeest

Op dinsdag 5 december kwam Sinterklaas samen met een paar Pieten bij ons op bezoek. In een brandweerauto kwam hij ons schoolplein opgereden. Een van de Pieten probeerde schaatsend naar school toe te komen, maar zonder ijs lukte dat natuurlijk niet! Daarom heeft de brandweer hem uit het water moeten vissen! Aiai.. Gelukkig is de dag verder feestelijk verlopen. Er is gezongen, gedanst, geknutseld, gespeeld en vooral veel plezier gemaakt.

               

 

             

               

Talentontwikkeling - november 2017

De eerste ronde van talentontwikkeling is weer gestart! De kinderen konden deze periode kiezen uit drie verschillende workshops:

  • Het leren van een nieuwe taal - Spaans
  • Gezond eten en bewegen
  • Kennismaken met de tandarts en  mondverzorging

Workshop mondverzorging:

Workshop 'Gezond eten en bewegen'

     

Workshop Spaans

 

 

Workshop tafeltennis - oktober 2017

Deze gymles was toch wel heel bijzonder! Er kwam een leraar van een tafeltennisvereniging les geven! Even heel wat anders dan gewoon tennissen. Best moeilijk met zo'n tafel waar het balletje op moet stuiteren..

 

 

Boekenmarkt -  oktober 2017

De kinderboekenweek hebben we met heel de school feestelijk afgesloten met een boekenmarkt. Een heleboel kinderen verkochten deze middag een aantal van hun eigen boeken, maar kwamen ook met een mooi 'nieuw' boek thuis!

  

 

Bruiloft juf Valesca en Dennis - september 2017

Zaterdag 16 september zijn juf Valesca en Dennis getrouwd. Groep 3a en 4a mochten naar de kinderreceptie komen. Daar hebben ze de juf en haar man eens flink in het zonnetje gezet. 

     

 

Starten in groep 3 - augustus 2017

Voor praktische informatie over de groep, klik hier.

De eerste week in groep 3 zit er weer al op! Voor het eerst rekenen, lezen en schrijven. Wat hoop nieuwe dingen! Naast al dat harde werken hebben we ook lekker gespeeld, geknutseld en genoten van het zonnetje!

    

ABS Middelburg

Adres:
Zuidsingel 17
4331 RR Middelburg

Telefoon:
0118-613508

Mail
info@absmiddelburg.nl

Neem contact op!
Onze kernwaarden

Puur

Passie

Persoonlijk

Prestatie

Plezier