Bij ons mag je zijn wie je bent en worden verschillen gewaardeerd. We zorgen voor elkaar, beschermen elkaar en er is een sfeer waarin je mag oefenen om uiteindelijk te slagen. In ons Kindcentrum mag je zijn wie je bent en worden verschillen gewaardeerd. Onze kinderen en medewerkers zijn in balans. In- en ontspanning wisselen elkaar af. Er is balans tussen hoofd, handen en hart. We begeleiden de kinderen naar zelfstandigheid, naar zelfkennis en zelfontplooiing.

Medewerkers in ons centrum werken met hun hart. Ze houden van de kinderen en zoeken naar oplossingen. De medewerkers creƫren een passende omgeving voor elk kind, ook als de leer- of begeleidingsbehoeften van het kind specifiek zijn. Als wij niet de juiste zorg kunnen bieden, gebruiken we onze energie te zoeken naar een passende omgeving.

In ons centrum werken mensen die graag samenwerken. Samenwerking is er vanzelfsprekend: kinderen leren aan en met elkaar, van medewerkers en kinderen worden de sterke kanten benut. Met wat je niet goed kan, word je geholpen of doet iemand anders.

In ons centrum hebben we oog voor elkaar. De mensen kennen elkaar en houden rekening met elkaar. Professionals denken vooruit en nemen initiatief. Mooie gebeurtenissen worden gevierd en in moeilijke tijden bieden we steun. We onderhouden persoonlijke contacten met elkaar. We zijn betrokken bij onze buren en de instanties in de omgeving. We besteden veel aandacht aan groepsvorming. Kinderen krijgen de kans om hun eigen talenten te ontwikkelen.

Op ons centrum leren de kinderen naar hun vermogen. Gemotiveerde professionals hanteren sterk klassenmanagement en krijgen ondersteuning van interne begeleiders, waardoor kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en tot ontplooiing komen,

Kinderen hebben plezier in ons centrum. De medewerkers werken er graag en ouders leven en vieren regelmatig mee. De lessen in ons centrum zijn motiverend en prikkelen de kinderen en de leerkrachten. De buitenschoolse activiteiten dragen bij aan zinvolle dagbesteding, zijn vernieuwend en worden begeleid door medewerkers die plezier uitstralen.

ABS Middelburg

Adres:
Zuidsingel 17
4331 RR Middelburg

Telefoon:
0118-613508

Mail
info@absmiddelburg.nl

Neem contact op!

Puur

Passie

Persoonlijk

Prestatie

Plezier